Follaets Painting
Schilder- en decoratiewerken

Diensten

Uw comfort ligt Follaets Painting nauw aan het hart. Daarom kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid gamma van schilder- en decoratiewerken. Onze diensten gaan van behangen, binnenbepleistering en allerhande binnen- en buitenschilderwerk over interieurdecoratie tot vloeren en trap- en wandbekleding, en dit op elke schaal. Zowel particulieren als scholen en bedrijven kunnen op ons een beroep doen voor kleine of grote binnen- en/of buitenwerken. Daarnaast staan wij ook garant voor een perfecte uitvoering van grotere projecten zoals het herinrichten van woonkamers en keukens.
schildersOm u vanaf stap één professioneel te ondersteunen, bieden wij u ook gratis kleuradvies, bij u thuis of in onze zaak in Buggenhout. Ten slotte is ook technisch advies mogelijk, waarbij wij u van begin tot eind met raad en daad bijstaan om uw schilderwerken tot een goed einde te brengen.

Sinds 2015 zijn wij ons, buiten de vanzelfsprekende schilder- en decoratiewerken, ook beginnen specialiseren in Passieve Brandbescherming.
Een paar toepassingen zijn wandsystemen, elektrotechniek, luchtkanalen, fire stopping & fire sealing enz...
Dit houdt in dat wij een complete analyse maken van bestaande / te renoveren gebouwen, hier een gedetailleerd document over maken (foto's, wat moet er gebeuren, welke materialen worden gebruikt...).
Voor meer info hieromtrent kan u ons altijd vrijblijvend contacteren.

Ten slotte werken we ook nauw samen met Follaets Electrics voor al uw electriciteitswerken.
De zaakvoerder Bart Follaets probeert op een zo goed mogelijke manier de wensen van de klant te respecteren en na te leven. Hierbij kan u als klant rekenen op vakkundig advies, zowel wat betreft elektrische installaties, lichtstudie en afwerking van uw woning. U kan genieten indien u dit wenst van een totaalpakket.