Follaets Painting
Schilder- en decoratiewerken

Diensten

Uw comfort ligt Follaets Painting nauw aan het hart. Daarom kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid gamma van schilder- en decoratiewerken. Onze diensten gaan van behangen, binnenbepleistering en allerhande binnen- en buitenschilderwerk over interieurdecoratie tot vloeren en trap- en wandbekleding, en dit op elke schaal. Zowel particulieren als scholen en bedrijven kunnen op ons een beroep doen voor kleine of grote binnen- en/of buitenwerken. Daarnaast staan wij ook garant voor een perfecte uitvoering van grotere projecten zoals het herinrichten van woonkamers en keukens.
Om u vanaf stap één professioneel te ondersteunen, bieden wij u ook gratis kleuradvies, bij u thuis of in onze zaak in Baasrode. Ten slotte is ook technisch advies mogelijk, waarbij wij u van begin tot eind met raad en daad bijstaan om uw schilderwerken tot een goed einde te brengen.

Sinds 2015 zijn wij ons, buiten de vanzelfsprekende schilder- en decoratiewerken, ook beginnen specialiseren in Passieve Brandbescherming.
Een paar toepassingen zijn wandsystemen, elektrotechniek, luchtkanalen, fire stopping & fire sealing enz...
Dit houdt in dat wij een complete analyse maken van bestaande / te renoveren gebouwen, hier een gedetailleerd document over maken (foto's, wat moet er gebeuren, welke materialen worden gebruikt...).
Voor meer info hieromtrent kan u ons altijd vrijblijvend contacteren.